AKADEMIA KULINARNA w DĄBROWSKIEGO 42
Nasze warsztaty kulinarne to wspólne gotowanie na indywidualnych stanowiskach w wyposażonej kuchni pod okiem profesjonalistów. Stworzyliśmy miejsce dla ludzi chcących nauczyć się gotować oraz dla tych, którzy pragną rozwijać swoją kulinarną pasję.

Wspólnie z nami będziecie odtwarzać stare zapomniane przepisy kulinarne z naszego regionu, komponować dania kuchni włoskiej, francuskiej, japońskiej i wielu, wielu innych. Poznacie nowe trendy i techniki przygotowywania posiłków. Dzięki naszym warsztatom zachwycicie swoich bliskich w myśl zasady: „przez żołądek do serca”.

Uczestnicy przygotowują kolejno wszystkie dania z menu. Wierzymy, że właśnie taki przebieg warsztatów pozwoli Wam uczyć się najlepiej i czerpać najwięcej przyjemności. U nas samodzielnie przygotujesz prawie każde danie, dzięki temu finalny efekt da Ci prawdziwą satysfakcję. Możesz zawsze liczyć na prowadzącego, który pomoże Ci, gdy tylko będziesz tego potrzebować.

Na każdego uczestnika warsztatów czekają:

  • indywidualne stanowisko pracy,
  • fartuch na czas zajęć,
  • świeże produkty wysokiej jakości do przygotowania wszystkich potraw z menu,
  • serwis sprzątania stanowisk roboczych podczas zajęć oraz po konsumpcji, dzięki czemu skupisz się tylko na tym co najważniejsze i przyjemne :),  
  • na koniec warsztatów zapraszamy na wspólny posiłek w Akademii, możesz zabrać swoje dania „na wynos”,
  • receptury przygotowanych przez Ciebie dań zabierzesz do domu.

Harmonogram warsztatów kulinarnych 

aby zakupić miejsce wystarczy kliknąć w przycisk "KUP MIEJSCE" - zostaniecie Państwo bezpośrednio przekierowani na stronę bezpiecznych płatności obsługiwaną przez przelewy24.pl. Jeśli płatność zostanie prawidłowo wykonana otrzymacie maila z potwierdzeniem dokonania płatności.
System automatycznie zapisze Państwa na listę uczestników warsztatu.
Nie ma potrzeby zabierania ze sobą potwierdzenia zakupu miejsca na warsztaty ani też vouchera ( dla osób, które chciałyby je wykorzystać)
.


Potrzebujesz nietuzinkowego prezentu? Zapraszamy również do zakupu otwartych voucherów na warsztaty kulinarne w cenie 150 zł ważnych 3 miesiące. Bez względu na to czy ktoś stawia pierwsze kroki w kuchni, czy pasjonuje się od lat gotowaniem, prezent w postaci vouchera będzie świetnym wyborem!
Jeśli chcesz kupić voucher - kliknij TU


OPEN VOUCHER / ZAPROSZENIE
na WARSZTATY KULINARNE
Cena: 180 zł (170 zł przy płatności gotówką)

Potrzebujesz nietuzinkowego prezentu? Zapraszamy do zakupu otwartych voucherów na warsztaty kulinarne w cenie 180 zł ważnych 6 miesiącY. Bez względu na to czy ktoś stawia pierwsze kroki w kuchni, czy pasjonuje się od lat gotowaniem, prezent w postaci vouchera będzie świetnym wyborem!

I. Voucher o konkretnej wartości - nie musisz wskazywać, który warsztat chcesz sprezentować:
• 180 zł - do wykorzystania na warsztaty - jeśli cena warsztatu przekracza wartość vouchera można dokonać dopłaty na miejscu lub przelewem

II. Voucher na konkretny warsztat - jeśli znasz preferencje bliskiej osoby

• voucher na wybrany przez Ciebie warsztat

Voucher można wykorzystać w terminie 6 miesięcy od dnia zakupu na dowolnie wybrane warsztaty kulinarne. Drukujemy je na ozdobnym papierze i zamykamy w elegancką kopertę. Voucher możemy wysłać w formie pdf, możesz też go odebrać w naszej restauracji praktycznie od razu po zakupie lub wyślemy go pocztą tradycyjną na wskazany adres.

Vouchery mogą być również przeznaczone dla konkretnej osoby. W takim przypadku prosimy o dodatkowo wysłanie mailem imienia i nazwiska osoby, dla której są przeznaczone na adres [email protected]

Więcej informacji pod nr 607 577 024 lub [email protected] 

JAK CHCESZ OTRZYMAĆ VOUCHER ? WYBIERZ ODPOWIEDNIĄ OPCJĘ:



 20.09 - wtorek - godz. 18.00 
 ALE MEKSYK! 
CENA: 160 zł / os (150 zł / os przy płatności gotówką) 

Tym razem Meksyk od kuchni! Kuchnia meksykańska jest niezwykle bogata. Odnajdziemy tutaj wpływy Nowego i Starego Świata. Kuchnia meksykańska łączy w sobie smaki kuchni prekolumbijskiej i hiszpańskiej. Coraz częściej odnajdujemy też w niej smaki europejskie i azjatyckie. Obok tradycyjnych składników, takich jak fasola, pomidory czy czekolada wykorzystuje się także czosnek, cebulę czy nabiał, które przyjechały do Meksyku z Europy. Chcecie wiedzieć więcej, zapraszamy na warsztaty.

  • Przystawki:

Quesadillas z kurczakiem, warzywami i serem cheddar. 

Guacamole. 

Tacos z wolno pieczoną wieprzowiną, konfiturą z cebuli i  salsą pomidorową z kolendrą.

  • Danie główne:

Empanadas z wołowiną i grillowanymi warzywami, ryż meksykański, kwaśna śmietana.

  • Deser:

Pączki Churos z sosem czekoladowym i owocami.


PROWADZĄCY: Tomasz Zdrenka – Szef Kuchni Restauracji Enjoy w Platinum Palace. Laureat wielu konkursów kulinarnych, w tym prestiżowego i najważniejszego konkursu w Polsce Kulinarny Puchar Polski. W ramach Expo 2015 w samym centrum Mediolanu, przygotował pokaz kulinarny mający na celu propagować polskie tradycje kulinarne.  Gotuje naturalnie i sezonowo. Uwaga – jego dania uzależniają!


 


 21.09 - środa - godz. 18.00 
 AZJA NA TALERZU VOL.2! 
CENA: 180 zł / os (170 zł / os przy płatności gotówką) 

Menu azjatyckie zdecydowanie należy do najchętniej wybieranych przez uczestników naszych warsztatów. Dlatego stworzyliśmy nowe menu! Zapraszamy Was na kolejną podróż do Azji. Dwóch przyjaciół opowie Wam kulinarną historię, która zaczyna się w Azji Południowo - Wschodniej, a skończy ...  Zobaczymy w kolejnych cyklach!

Menu:

1. Sałatka Gado Gado (Indonezja) 

2. Green Curry z ryżem jaśminowym (Tajlandia) 

3. Mie Goreng (Malezja/Indonezja) 

4. Banana Lassi (Indie)

PROWADZĄCY: Dawid Łagowski– Uczestnik najnowszej edycji programu TopChef w Polsacie. Od siedmiu lat jest szefem kuchni restauracji Destylarnia w Pałacu Mierzęcin, która otrzymała najwyższe wyróżnienie w konkursie Poland 100 Best Restaurant. Dzięki Jego staraniom restauracja uzyskała również certyfikat Slow Food Polska. Trenował rugby a w lipcu 2015 r. ukończył maraton Iron Man w Nicei. Fascynuje Go kuchnia regionalna, kocha dziczyznę a na talerzu najchętniej podaje dary lasu i ziemi. Uczestnik wielu konkursów i pokazów kulinarnych. Charyzmatyczny szef kuchni i doskonały nauczyciel sztuki kulinarnej.

 


 28.09 - ŚRODA - godz. 18.00 
 STEAK & WINE 
CENA: 230 zł / os (220 zł / os przy płatności gotówką) 

BRAK MIEJSC!

I znowu wołowina znana i lubiana. W szóstej już edycji Waszego ulubionego warsztatu nauczycie się jak przygotować stek z polędwicy, rostbefu oraz antrykotu. Poznacie sekret odpowiedniego przygotowania steków z patelni i grilla. Dowiecie się jakie są różnice pomiędzy bydłem hodowanym w Polsce, a tym w innych krajach. Tym razem połączymy to z winem.

Lato lubi się z grillem, grill lubi się ze stekiem, a stek – z dobrym winem. Naturalnego porządku rzeczy nie da się oszukać. Pozostaje pytanie o to, z jakim winem steka łączyć. Jako, że temat jest łakomym kąskiem dla niemal wszystkich kultur winiarskich, w różnych krajach natkniemy się na inną odpowiedź. Uzyskać odpowiedź pomoże nam sommelier Krystian Blejder z Wine & Friends. Przy okazji warsztatów kulinarnych będzie miał przyjemność zaprezentować Państwu swoją selekcję win do steków, a także odpowiedzieć na wszelkie pytania dotyczące nie tylko win, które będziecie Państwo próbować ale także parowania ich z potrawami. Nie bójmy się by nasze dywagacje podryfowały w stronę nieznanego, w końcu wino to temat nieskończony. To będzie wspaniały wieczór ! Do zobaczenia. 

UWAGA: Każdy z uczestników będzie miał okazję spróbować czterech idealnie dobranych do naszych steków win. Lepiej nie przyjeżdżać samochodem!



PROWADZĄCY: Dawid Łagowski– Uczestnik najnowszej edycji programu TopChef w Polsacie. Od siedmiu lat jest szefem kuchni restauracji Destylarnia w Pałacu Mierzęcin, która otrzymała najwyższe wyróżnienie w konkursie Poland 100 Best Restaurant. Dzięki Jego staraniom restauracja uzyskała również certyfikat Slow Food Polska. Trenował rugby a w lipcu 2015 r. ukończył maraton Iron Man w Nicei. Fascynuje Go kuchnia regionalna, kocha dziczyznę a na talerzu najchętniej podaje dary lasu i ziemi. Uczestnik wielu konkursów i pokazów kulinarnych. Charyzmatyczny szef kuchni i doskonały nauczyciel sztuki kulinarnej.

SOMMELIER: Krystian Blejder- właściciel winiarni Wine & Friends, która mieści się przy Szamarzewskiego 2 na Jeżycach. Wcześniej przez półtorej roku jako manager prowadził sklep pod tą samą nazwą w City Parku. Wino od zawsze było Jego pasją a od kilku lat stało się także najlepszą pracą pod słońcem. Wine & Friends to projekt, który ma na celu prezentowanie dobrego wina w rozsądnych cenach oraz rozwiewanie wątpliwości i tajemnic związanych ze światem wina czyli popularyzowanie winnej edukacji. Współpracował między innymi z Gusto Food & Wine,  Concordia Design, Trzaskowo Golf Club. Tworzy karty win oraz szkoli personel dla restauracji Bagels & Friends zarówno w Poznaniu jak i Warszawie. 


 



 05.10.16 - środa - godz. 18.00 
 LATO W SŁOIKU! - konfitury, przetwory
CENA: 160 zł / os (150 zł / os przy płatności gotówką) 

Szykujemy zapasy na zimę! Po upałach i wypoczynku czas pomyśleć o zbliżających się jesiennych chłodach i zimowych wieczorach.

Warto poświecić trochę czasu na zamknięcie lata w słoiki, czyli najprościej mówiąc na PRZETWORY.

Wykorzystując bogactwo owocowo - warzywne przygotujemy:

- chutney dyniowy

- mus gruszkowo-czekoladowy

- maliny na ostro

- najprostsze jabłka

- rozkoszne śliwki


 PROWADZĄCY: Dominika Nitschke-Michalak, dietetyk, technolog żywności 

Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu – Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, ukończyła studia podyplomowe na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu w zakresie Dietetyki i Poradnictwa Żywieniowego, a także kurs Dietetyki Profilaktycznej i Leczniczej według  Tradycyjnej  Medycyny Chińskiej.

Rozwija swoje umiejętności w stałym kontakcie z pacjentem –  wykonuje test obciążeń organizmu, ma duże doświadczenie w leczeniu schorzeń układu pokarmowego, dobiera odpowiednią dietę wraz z suplementacją. Czynnie uczestniczy i moderuje kampanię Zdrowy przedszkolak.org i Zdrowy Uczeń.org, rozszerzając i promując zalety  diety naturalnej.

 


 12.10.16 - środa - godz. 18.00 
 SMAKI MORZA ŚRÓDZIEMNEGO vol.2 - Turcja, Tunezja, Liban, Izrael oraz Sardynia 
CENA: 180 zł / os (170 zł / os przy płatności gotówką)

Kuchnia śródziemnomorska to tradycje kulinarne wielu narodowości. Różnorodność smaków, od delikatnych południowoeuropejskich do intensywnych i aromatycznych bliskowschodnich, zadowoli najbardziej wymagające podniebienie.  Nasze menu na ten wyjątkowy wieczór to:

1. Culurgiones –
Tradycyjne Ravioli z Sardynii wypełnione serem pecorino, ziemniakami i miętą.

2. Tale tzalui be'rotev marinada ve'kuskus be'signon 

3. Yehudi : Marynowany w stylu izraelskim pieczony udziec jagnięcy serwowany z przyprawiony kuskusem i z dressingiem cytrynowo-jogurtowym.

4. Borek: Pieczone tureckie ciasto Yufkawy pełnione szpinakiem i serem feta

5. Tunezja: Szakszouka - świeże pomidory i papryka z przyprawioną kiełbasą i jajkami sadzonymi.

6. Fatayer: pieczone pierożki z mięsa mielonego oraz orzechami pini z cynamonem.

7. Libańkie Qatayef - libańskie naleśniki wypełnione nadzieniem z pistacji i twarożkiem kremowym z syropem pomarańczowym


PROWADZĄCY: Satnam Nawargala -   Satyanam  ukończył wyższe studia z zakresu gastronomii i żywienia. Swoje doświadczenia kulinarne gromadził przez  35 lat pracy w gastronomii i hotelarstwie. Pracował  jako szef kuchni m.in. w Hotelach Holiday Inn w Omanie i Bahrajnie  oraz  w Hotelach Sheraton i Hilton w Australii. Zdobył liczne nagrody i medale w  konkursach kulinarnych w Australii . Brał udział w  konkursach kulinarnych również jako sędzia. Uwielbia podróżować. W czasie podróży do około 40 krajów  eksplorował głównie kulinaria ale także inne aspekty lokalnej  kultury. Dla Satnama ważne jest nauczanie i przekazywanie innym własnych doświadczeń i umiejętności. 

 


 13.10.16 - czwartek - godz. 18.00 
 JESIEŃ SMAKUJE DYNIĄ! 
CENA: 160 zł / os (150 zł / os przy płatności gotówką)

Co można zrobić z dyni oprócz tradycyjnej zupy dyniowej i lampionu na Halloween?
 - Całe mnóstwo pysznych potraw! 
To złote jak słońce warzywo, które pojawia się na straganach już późnym latem ma przeogromny potencjał kulinarny. 
Nadaje się na placuszki, pikle, zupy, gulasze, jako składnik farszów do pierogów i naleśników, a także do niesamowitych deserów, kremów, koktajli a nawet gorącej czekolady.


Hokkaido, piżmowa, makaronowa, sweet dumplig… jak nie pogubić się w nazwach licznych odmian dyni? Ja je odróżnić? 
Z której lepiej zrobić zupę a która najlepiej nadaje się do pieczenia? Tego dowiecie się na warsztatach.


PROWADZĄCY: Arkadiusz Matuszczak– zastępca Szefa Kuchni Restauracji Dąbrowskiego 42. Prowadzi zajęcia z technik posługiwania się nożem w kuchni, przygotowywania ryb i owoców morza oraz nowoczesnej i tradycyjnej kuchni polskiej. Z sukcesami od dawna prowadzi warsztaty indywidualne i firmowe.

 


 18.10.16 - wtorek - godz. 18.00 
 INDIE OD KUCHNI VOL. 3 -  100% dla VEGEtarian 

CENA: 180 zł / os (170 zł / os przy płatności gotówką)

Kuchnia wegetariańska, którą polubią nawet rasowi mięsożercy.

W kuchni indyjskiej sekret tkwi w diecie bogatej w warzywa, ryż i dobroczynne przyprawy. Kolorowe i aromatyczne potrawy hinduskie przyrządza się głównie ze składników stanowiących podstawę dobrze zbilansowanej diety. 

Menu:

Zupa mulligatawny – zupa z czerwoną soczewicą i mlekiem kokosowym.

Dum aloo ­-młode ziemniaki wiosenne, fasola szparagowa gotowana w mleku kokosowym z przyprawami, orzechami i rodzynkami.

Beetroot poriyal- buraczki czerwone w stylu południowoindyjskim.

Nariyal gobhi
(kalafior duszony z wiórkami kokosowymi, mlekiem i przyprawami )

Jeera pulao- ryż basmati gotowany ze  cebulą i kminkiem.

Shahi paneer- indyjskiej twaróg z sos pikantnymi  pomidorami  i masłem.

Sooji chałwa z ze świeżymi owocami i lodami.


PROWADZĄCY: Satnam Nawargala -   Satyanam  ukończył wyższe studia z zakresu gastronomii i żywienia. Swoje doświadczenia kulinarne gromadził przez  35 lat pracy w gastronomii i hotelarstwie. Pracował  jako szef kuchni m.in. w Hotelach Holiday Inn w Omanie i Bahrajnie  oraz  w Hotelach Sheraton i Hilton w Australii. Zdobył liczne nagrody i medale w  konkursach kulinarnych w Australii . Brał udział w  konkursach kulinarnych również jako sędzia. Uwielbia podróżować. W czasie podróży do około 40 krajów  eksplorował głównie kulinaria ale także inne aspekty lokalnej  kultury. Dla Satnama ważne jest nauczanie i przekazywanie innym własnych doświadczeń i umiejętności. 

 


 25.10.16 - wtorek - godz. 18.00 
 IDZIEMY NA GRZYBY! 
CENA: 170 zł / os (160 zł / os przy płatności gotówką)

Nasze rodzime lasy obfitują w ponad trzydzieści gatunków grzybów, oficjalnie uznanych za jadalne. W związku z tym od pokoleń grzyby królują także w polskiej kuchni – są nieodłącznym elementem wielu tradycyjnych dań narodowych. Mają niepowtarzalny smak i aromat, a na dodatek można je przyrządzać na wiele sposobów. Menu na tę okazję to:


PROWADZĄCY: Arkadiusz Matuszczak– zastępca Szefa Kuchni Restauracji Dąbrowskiego 42. Prowadzi zajęcia z technik posługiwania się nożem w kuchni, przygotowywania ryb i owoców morza oraz nowoczesnej i tradycyjnej kuchni polskiej. Z sukcesami od dawna prowadzi warsztaty indywidualne i firmowe.

 


 27.09 - czwartek - godz. 18.00 
 ŚWIEŻO ZŁOWIONE! vol.3 
CENA: 180 zł / os (170 zł / os przy płatności gotówką) 

Kto chciałby przeżyć prawdziwa kulinarną przygodę powinien nie tylko złowić rybę, ale przed wszystkim nauczyć się rozpoznawać te najświeższe z dostępnych w sklepach. Na szkoleniu nauczysz się  filetowania, gotowania, wysmażania i pieczenia tych kulinarnych rarytasów, a także dowiesz się z czym je podawać, aby uwypuklić ich walory smakowe. Do każdej z ryb uczestnicy przygotują odpowiednie dodatki. Menu na tę okazję:

1.Przystawka ciepła:

Świeże mule w dwóch odsłonach.

- w sosie pomidorowym z imbirem

- w sosie z białego wina i cytryny

2.Zupa:

Tajska zupa z mleka kokosowego i trawy cytrynowej z halibutem i małżami

3.Danie główne:

Filet z sandacza, ziemniaki cocotes z koperkiem, bób, paczuszka z  fasolki i boczku, mus z marchewki, sos polski.

4.Deser:

Panna cotta z białej czekolady, beziki, coulis wiśniowe,puder czekoladowy.



PROWADZĄCY: Tomasz Zdrenka – Szef Kuchni Restauracji Enjoy w Platinum Palace. Laureat wielu konkursów kulinarnych, w tym prestiżowego i najważniejszego konkursu w Polsce Kulinarny Puchar Polski. W ramach Expo 2015 w samym centrum Mediolanu, przygotował pokaz kulinarny mający na celu propagować polskie tradycje kulinarne.  Gotuje naturalnie i sezonowo. Uwaga – jego dania uzależniają!


 


W trakcie warsztatów zapewniamy:

  • doskonałą zabawę
  • fartuch dla każdego uczestnika
  • uszykowane stanowisko pracy z wszystkimi produktami
  • wodę mineralną
  • przepisy wszystkich przygotowywanych potraw, które otrzymasz do domu
  • opakowania na wynos, dzięki którym podzielisz się swoimi potrawami z najbliższymi
  • czas trwania uzależniony jest od tematyki warsztatów i prowadzącego, średnio to 3-4 h
    Gwarantujemy niezapomniane wrażenia kulinarne, praktyczną naukę i doskonałą zabawę !

Akademię Kulinarną prowadzi:
D42 Sp. z o.o. Sp.k., ul. Dąbrowskiego 42, 60-843, Poznań, NIP: 781 187 32 34
www.dabrowskiego.com, [email protected], 607 577 024, 797 997 994
Nr konta do wpłat za warsztaty: BZ WBK S.A. 40 1090 1359 0000 0001 1843 1895


Regulamin Warsztatów Kulinarnych w Akademii 42

  1. Organizatorem Warsztatów Kulinarnych w DĄBROWSKIEGO 42 jest firma D42 Sp. z o.o. Sp.k. z siedzibą w Poznaniu przy ul. Dąbrowskiego 42, NIP: 7811873234, zwana w dalszej części Regulaminu Organizatorem.
  2. Warsztaty kulinarne odbywają się w akademii kulinarnej znajdującej się na II pietrze Restauracji DĄBROWSKIEGO 42 przy ul.Dąbrowskiego 42 w Poznaniu.
  3. Terminy, tematy i koszt Warsztatów publikowane są każdorazowo na stronie www.dabrowskiego.com
  4. Uczestnik kupując udział w Warsztatach akceptuje zaprezentowane na stronie www.dabrowskiego.com szczegóły dotyczące spotkania.
  5. W celu dokonania rezerwacji miejsca w Warsztatach należy wysłać mailem zgłoszenie na warsztaty podając: imię i nazwisko Uczestnika, datę i temat warsztatów.
  6. Zgłaszając swój udział w Warsztatach Uczestnik akceptuje postanowienia niniejszego Regulaminu.
  7. W tym czasie należy dokonać płatności za Warsztaty:
    a) kartą płatniczą lub przelewem na rachunek bankowy Organizatora (D42 Sp. z o.o. Sp.k., ul. Dąbrowskiego 42, Poznań),  40 1090 1359 0000 0001 1843 1895  (wpisując w tytule przelewu nazwisko Uczestnika i termin Warsztatów)
    b) w barze restauracji Organizatora codziennie w godzinach od 1100 – 2200 (płatność gotówką) jednak nie później niż 4 dni przed wybranym terminem.
  8. W warsztatach mogą uczestniczyć osoby niepełnoletnie przynosząc zgodę opiekunów prawnych w formie pisemnej lub pod opieką rodziców lub prawnego opiekuna.
  9. Organizator zastrzega sobie prawo do dokumentowania Warsztatów za pomocą urządzeń rejestrujących obraz i dźwięk a Uczestnik godzi się na taki stan rzeczy bez jakichkolwiek roszczeń.
  10. Uczestnik ma prawo odstąpienia od zawartej umowy - rezygnacji z warsztatów nie później niż 5 dni przed terminem jego rozpoczęcia. Rezygnacja musi nastąpić w formie pisemnej i musi zostać wysłana mailem na adres [email protected]
  11. Organizator nie zwraca wniesionych opłat za Warsztaty w przypadku rezygnacji Uczestnika z uczestnictwa w terminie późniejszym niż 5 dni przed rozpoczęciem warsztatów.
  12. Organizator pozostawia sobie możliwość odwołania Warsztatów z powodu nie zebrania minimalnej grupy uczestników, która liczy 6 osób. W tym przypadku Uczestnik zostanie poinformowany o odwołaniu spotkania i ma prawo odstąpić od umowy i uzyskać zwrot poniesionych kosztów lub zarezerwować inny termin Warsztatów o tej samej wartości.
  13. Zwrot uiszczonej opłaty nastąpi w przeciągu 2 dni od daty rezygnacji z Warsztatów.
  14. Nieobecność na Warsztatach wiąże się z utratą dokonanej wpłaty.
  15. Na warsztaty zabrania się wnoszenia własnych produktów spożywczych i napojów.
  16. Cena warsztatów obejmuje wszystkie używane przez Uczestników produkty i urządzenia.
  17. Akceptując regulamin klient wyraża niniejszym zgodę na otrzymywanie od organizatora informacji handlowych w postaci newsletterów lub e-maili informujących o nadchodzących wydarzeniach odbywających się w „Dąbrowskiego 42”.
  18. Pytania odnośnie regulaminu prosimy kierować na adres [email protected]
RESTAURACJA - KAWIARNIA - AKADEMIA KULINARNA "DĄBROWSKIEGO 42" tel. 797 997 995, 61 29 77 907, manager 797 997 994, warsztaty kulinarne 607 577 024, [email protected], [email protected]